Načini plaćanja

NAČINI PLAĆANJA

Za naše kupce osigurali smo širok spektar online plaćanja, kreiran prema njihovim željama i potrebama. U budućnosti planiramo proširiti ove mogućnosti, a u ovom trenutku dostupni su sljedeći oblici plaćanja:

Plaćanje kreditnim karticama:

JEDNOKRATNO:  MasterCard,  Maestro, Visa , Diners, Discover i DinaCard

DO 12 RATA BEZ KAMATA: Diners, Maestro, Master Card, Visa

Napomena: Ako Vaša kartica podržava obročno plaćanje, prilikom unosa podataka u WSPay sustav, potrebno je upisati prvih 4-8 znamenki kartice kako bi sustav prepoznao o kojoj kartici je riječ te omogućio odabir broja rata na plaćanje.

Plaćanje virmanom/općom uplatnicom:

Opcija plaćanja virmanom/općom uplatnicom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci i sl. Odabirom ove opcije prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate. Proces obrade počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

IZDAVANJE R1 RAČUNA:

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja. Podaci za izradu R1 računa se ispunjavaju prilikom odabira načina plaćanja i potrebno je ispuniti polja ‘Poduzeće’ i ‘OIB’. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune, stoga Vas molimo da obavezno obratite pažnju jeste li unijeli sve tražene podatke.

VISOKI STUPANJ ZAŠTITE I TRGOVACA I KUPACA

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce

WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.

Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.

Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

Certifikacija po PCI DSS standardima

WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.

PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.