Politika kolačića

O politici kolačića

Ova politika o kolačićima objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste, te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke pogledajte opći uvjeti.
U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.
Saznajte više o tome tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke na opći uvjeti.
Vaš se pristanak odnosi na sljedeću domenu: exteriorcars.com

 

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih dijelova informacija. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web stranica ispravno funkcionira, učini je sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i razumije kako web stranica radi te analiziramo što radi i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina online usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko namjena. Kolačići prve strane uglavnom su nužni za ispravno funkcioniranje web stranice i ne prikuplja vaše osobne podatke.
Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe za razumijevanje funkcioniranja web-mjesta, vaše interakcije s našom web-stranicom, održavanja sigurnosti naših usluga, pružanja oglasa koji su relevantni za vas i sve u svemu da vam pružaju boljeg i poboljšanog korisnika, iskustvo i pomoći vam da ubrzate svoju buduću interakciju s našom web-stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Analitički: Ovi kolačići pohranjuju informacije kao što su broj posjetitelja web stranice, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web stranice posjećene, izvor posjeta, itd. Ti nam podaci pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro funkcionira web stranica i gdje treba poboljšati.

Marketinški: Naša web stranica prikazuje reklame. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju reklama koje vam prikazujemo kako bi vam bile značajne. Ovi kolačići nam također pomažu pratiti učinkovitost ovih oglasnih kampanja. Podatke pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti treće strane davatelji oglasa kako bi vam prikazali oglase i na drugim web stranicama u pregledniku.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcije uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

Ako odlučite promijeniti svoje postavke, možete kliknuti karticu “Pravila o privatnosti i kolačićima” na svom zaslonu. Ovo će prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućuje da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete privolu.
Osim toga, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke vašeg preglednika da blokirate/brišete kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i brisati kolačiće, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.